E-shop reklamnepredmetysketch.sk

Rychlý kontakt

Súhlasím so spracovaním mojich osobných údajov v zmysle ,,Zásady ochrany osobních údajů'' a bol som poučený o svojich právach.
Souhlasím se zasíláním marketingových informací o produktech a službách, péči o zákazníka, kontrolu kvality a průzkumu trhu ve smyslu ,,Zásady ochrany osobních údajů''.

Blog

..rozumné čtení...

Festivalový s(v)ět

20.06.2018

Léto se blíží rychleji než by se nám mohlo zdát. Tisíce lidí se těší na letní sezónu plnou festivalů. Atmosféra na festivalech je zvláštní tím, že lidé díky ní uvolní a nebojí se žít naplno. I proto jsou festivaly skvělým místem jak zviditelnit svůj brand způsobem, jakým to jindy není možné.

Pokud jdete se svou značkou na některý z letních festivalů, máte jedinečnou příležitost zviditelnit se a to v relativně v krátkém čase. Soustředěné publikum na "malém" prostoru se dostává do kontaktu s vaší značkou prostřednictvím reklamních sloganů, vizuálních bilboardů jakož i reklamních předmětů. Pro vaši značku je tento krátký čas velice důležitý pro originální kontakt s cílovou skupinou.

Na festivalech můžete narazit na mnoho stánků. Některé jsou s občerstvením, některé s drogerií, textilem či dokonce hudebními nástroji. Samozřejmě, každý kolemjdoucí uvidí i ten váš stánek, ale pokud ho chcete zaujmout, musíte mu nabídnout něco jiného, něco zajímavější než vaši sousedé. V naší firmě máme například dobré odezvy na nálepky, které si zákazníci mohou nalepit na batohy, zda je mohou dát svým dětem a povědomí o vaší značce se šíří do světa. Podobné názory mají naši klienti i na například bonbóny, či energetické nápoje. Komu nepadne po vyčerpávajícím dni dobře energetický drink nebo bonbón pro unavené děti, či na potěšení vlastního jazyka? Způsobů, jak přilákat nové zákazníky je mnoho a umožní vám to dokázat jim kvalitu vašich služeb z první ruky. Reklamní předměty jsou pak použity jako nástroj na zaujetí, udržení zákazníka a propagaci v jednom a využívají ho i ti největší hráči na trhu. Přesvědčit se o tom můžete ještě teď v červnu například na folklorním festivalu ve Východní, či na Topfestu. V červenci vás čekají klasiky jako festival Pohoda, největší na Slovensku, či Žákovic Open 2018. V srpnu budete moci navštívit zas Grape festival 2018 a Uprising festival 2018, oba velmi oblíbené s dlouholetou tradicí. S létem se pak například můžete rozloučit na konci srpna na Loděnici.

Čas do začátku festivalové sezóny se tedy neúprosně krátí a možností získat pro firmy ty pravé reklamní předměty, které budou pomáhat jejich značce růst, se krátí. Z vlastní zkušenosti víme, že ten poslední termín, do kterého se ještě vše dá stihnout bez problémů včas je nejpozději do konce června.

Nakolik jsou pro nás klienti velmi důležití a chceme jim pomoci, rozhodli jsme se vytvořit pro ně samostatnou sekci v našem e-shopu, která jim usnadní výběr těch správných reklamních předmětů na festivaly od bonbónů až po batohy a deštníky. Seznam vznikl na základě zkušeností a rad našich obchodníků, kteří v tomto období řeší několik objednávek týkajících se právě festivalů.

Pokud si i ty ten, kdo chce zabojovat o jméno své značky, námi nabízený seznam najdeš ZDE.

Festival Pohoda je největším festivalem na Slovensku a postupně si vydobyl své jméno v celé Evropě. Dnes už není jen hudebním festivalem, ale najdete tam i různé divadelní představení, literaturu či diskuse. Loni navštívili pohodu téměř 30 000 návštěvníků, kteří vyslechli 166 koncertů.

Líbil se Vám tento článek? Sdílejte jej dále

Co o nás řekli

Zobrazit více

Kontakt

Image
Najdete nás

Sketch reklama s.r.o.
sídlo: Korunní 2569/108, 101 00 Praha

Image
Zavolejte nám

mobil: 602 112 155

Image
Napište nám

info@sketch.cz

Image
Jsme tu pro vás

Po-Pia: 8:30 - 17:00